• Facebook: 192793461808
  • bibliotecabotosani
  • www.youtube.com/user/bibliotecabotosani
  • twitter.com/bibliobotosani
125-2561_IMG.gif

Autentificare

Online

Avem 155 vizitatori și niciun membru online

Eveniment 

O lecție de Ikebana. Atelier introductiv în arta japoneză a aranjării florilor
Titlu:
O lecție de Ikebana. Atelier introductiv în arta japoneză a aranjării florilor
Când:
12.07.2014 12:00
Unde:
Biblioteca Judeţeană Botosani

Descrierea

\r\n

\r\n

\r\n

Atelier de Ikebana la Botoșani

\r\n

 

\r\n

O lecție de Ikebana.

\r\n

Atelier introductiv în arta japoneză a aranjării florilor

\r\n

Botoșani, 2014

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

Asociația româno japoneză Himawari din Iași, alături de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani, au deosebita plăcere de a vă anunța organizarea unui atelier de inițiere în arta japoneză a aranjării florilor: Ikebana.

\r\n

Evenimentul se va desfășura Sâmbătă, 12 iulie 2014, începând cu ora 12, fiind găzduit în incinta Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” din Botoșani.

\r\n

Cu această ocazie, participanții vor putea învăța câteva din secretele japoneze ale prelungirii vieții florilor tăiate, vor cunoaște dintre principiile estetice și filosofice ale aranjării armonioase a florilor și vor putea realiza un aranjament, sub îndrumarea domnului Sorin Mazilu, profesor de ikebana.

\r\n

Cu o vechime de peste cinci secole, Ikebana nu reprezintă doar o artă decorativă, de aranjare a plantelor  într-o structură caracterizată de echilibru și frumusețe, ci mai curând un mod de raportare asupra vieții, de căutare lăuntrică. Astfel, ghidat de valorile sale ce înglobează prețuirea vieții, inițiatul este invitat să pășească pe o cale a florilor ce conduce, gradual, spre regăsire interioară și vindecare sufletească.

\r\n

Pentru informații suplimentare privind evenimentul nostru, vă rugăm apelați la numărul – 0745 544 798 (domnul Costel-Dorin Grigoruță).

Biblioteca Judeţeană Botosani