• Facebook: 192793461808
  • bibliotecabotosani
  • www.youtube.com/user/bibliotecabotosani
  • twitter.com/bibliobotosani
125-2561_IMG.gif

Autentificare

Online

Avem 61 vizitatori și niciun membru online

Eveniment 

Biblioteca va colinda - Clubul Melomanilor - Lectia 3
Titlu:
Biblioteca va colinda - Clubul Melomanilor - Lectia 3
Când:
02.12.2014 17:00
Unde:
Biblioteca Judeţeană Botosani

Descrierea

\r\n

Astazi, incepand cu orele 17:00, Biblioteca Judeţeana “Mihai Eminescu” Botoşani organizeaza  a 3-a lectie din cadrul Clubului Melomanilor. De aceasta data, gazda  activitatii coordonate de prof. Mirel Azamfirei, este Cinematograful Unirea.

\r\n

Invitatul special al lectiei este distinsul dirijor prof. Laurenţiu PALADE.  Acesta va dezvalui participanţilor cateva  dintre secretele profesiei – arta  pe care o practica  cu talent, devotament si profesionalism.

\r\n

            Din cadrul manifestarii mai fac parte o nouă lecţie de poezie Haiku  şi o introducere in Quilling, realizată de doamna învaţatoare Ana Sîmbotin. Participanţii la eveniment vor putea admira şi o frumoasa expoziţie de desene, realizate de copiii clasei a 3-a de la Şcoala Drislea (Truşeşti).

\r\n

Şi pentru că sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune, colindele nu puteau lipsi din programul Clubului Melomanilor. Astfel, un concert al celor mai frumoase colinde ale românilor, va fi susţinut de  Corul Liceului Teoretic „Nicolae Iorga” şi Corul “Anima Musicae” al Liceului de Arte „Ștefan Luchian”, sub bagheta dirijorala a prof. Laurenţiu Palade.

\r\n

Va aşteptam cu drag!

\r\n

 

\r\n

 

Biblioteca Judeţeană Botosani