• Facebook: 192793461808
  • bibliotecabotosani
  • www.youtube.com/user/bibliotecabotosani
  • twitter.com/bibliobotosani
125-2561_IMG.gif

Autentificare

Online

Avem 219 vizitatori și niciun membru online

Eveniment 

Titlu:
Un bibliotecar iscusit formează mici artiști la Pomîrla
Când:
01.12.2018 - 31.12.2018 
Unde:
Biblioteca Comunală Pomîrla

Descrierea

Un bibliotecar  iscusit  formează mici artiști la Pomîrla 
Deși ocupă postul de bibliotecar la Biblioteca Comunală Pomîrla de puțină vreme  doamna Mădălina Elena Timofte are o activitate frumoasă și merge la serviciu cu plăcere pentru că acolo a găsit un loc unde își poate pune în practică pasiunea și de câteva luni a descoperit că poate împărtăși această pasiune cu un grup de copii îndemânatici. Este vorba despre arta hârtiei, origami și alte lucruri migăloase lucrate manual. Autodidactă, Mădălina a deprins singură acest meșteșug și acum formează la ea în bibliotecă o mică trupă de meșteri, care poate deveni în timp, de ce nu?, o adevărată școală. Puteți vedea în imaginile alăturate ce lucruri minunate ies din mânuțele copiilor sub îndrumarea doamnei bibliotecare!!
Activitatea lor se numește  „Micii  meșteri mari”  are forma unui cerc de abilități și se dezvoltă de la o zi la alta. 
„Din dorinţa de a face lucruri noi împreună cu copiii am ales să le împărtășesc din cunoştinţele mele în arta origami şi handmade”, spune doamna bibliotecară. „Mă străduiesc să atrag cât mai mulți copii în bibliotecă și să-i ajut să-și descopere latura creativă, lucrând cu diferite materiale hârtie, sfoară, materiale reciclabile, etc. Copiii au fost atrași de origami de la primul contact cu creaţiile mele şi aşa a luat naştere cercul  „Micii meșteri mari”.
Beneficiarii cercului sunt copii de diferite vârste care provin atât din familiile din comună, cât şi de la Centru de plasament Pomîrla, (apartament de tip familial „Julia Lorena”). Programul cercului este flexibil și se stabilește de comun acord cu membrii lui, în funcție de dorințele lor. Copiii se simt liberi, sunt tratați cu respect și încurajați ceea ce le crește încrederea în sine. Doamna Mădălina Timofte a avut abilitatea să atragă în activitatea cercului de la bibliotecă și sprijinul părinţilor, mulțumiți să-și vadă copiii îndrumați spre activități creative frumoase, și sprijinul instructorilor de la Centru de plasament, precum și sprijinul Primăriei Comunei Pomîrla. În felul acesta există toate premisele ca activitatea să continue mult timp și să se dezvolte treptat. De altfel este deja planificată pentru viitorul apropiat o expoziție cu toate creaţiile apărute în cadrul activităţii cercului, iar colegii bibliotecari din comunele vecine vor să-i invite cu expoziția și la bibliotecile lor.
Le dorim mult succes și inspirație maximă!
 

12

34

56

78

Evenimente culturale

Evenimente judetene

No current events.

ukash

ukash kart

kisisel blog

backlink