• Facebook: 192793461808
  • bibliotecabotosani
  • www.youtube.com/user/bibliotecabotosani
  • twitter.com/bibliobotosani
125-2561_IMG.gif

Autentificare

Online

Avem 96 vizitatori și niciun membru online

Eveniment 

Titlu:
Toastmasters Botosani
Când:
18.10.2016 19:00 - 20:30
Unde:
Sala de lectură

Descrierea

Biblioteca Judeteana "Mihai Eminescu" Botosani  in parteneriat cu Toastmasters Botosani

\r\n

In fiecare marti de la ora 19 la Sala de lectura

\r\n

 

\r\n

Toastmasters este o organizație non-profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a-şi ajuta membrii să își dezvolte abilități de vorbit în public și leadership.

\r\n

Primul club Toastmasters a fost înființat în 1924 în Santa Ana, California, ajungând în prezent la peste 14.350 de cluburi localizate în 126 țări și cu peste 292.000 de membri. Din 1924, Toastmasters International a ajutat oameni din toate categoriile sociale să devină mai încrezători în faţa unui public.

\r\n

În programul Toastmasters membrii învaţă prezentând discursuri şi dezvoltându-şi abilităţi de leadership într-o atmosferă pozitivă și prietenoasă. Un motiv foarte important al succesului acestui program este acela că membrii îşi evaluează unii altora discursurile, nu există un instructor.

\r\n

Într-o şedinţă obişnuită, membrii susţin discursuri improvizate pe baza unei tematici bine stabilite, conduc întâlnirea şi îşi dezvoltă abilităţi legate de folosirea corectă a limbii, încadrare în timp şi prezentarea unor evaluări constructive.

\r\n

Membrii învaţă să comunice eficient având ca sprijin manualul de Comunicator Competent (Competent Communication manual) şi dobândesc abilităţi de leadership (conducere) pregătind diverse roluri în şedinţă şi completând manualul de Leader Competent (Competent Leadership).

\r\n

Programul Toastmasters oferă numeroase beneficii care ajută oamenii în toate aspectele vieţii.

\r\n

Întâlnirile săptămânale sunt construite pe 3 piloni: secţiunea de discursuri pregătite (membrii îşi pregătesc un discurs conform manualului pe care îl au la dispoziţie), secţiunea de discursuri improvizate (la care pot participa şi oaspeţii, accesul fiind deschis oricui) şi secţiunea de evaluări (în care se acordă feedback pentru toţi cei care au avut un rol în cadrul şedinţei).

Evenimente culturale

No current events.

Evenimente judetene

No current events.