• Facebook: 192793461808
  • bibliotecabotosani
  • www.youtube.com/user/bibliotecabotosani
  • twitter.com/bibliobotosani
125-2561_IMG.gif

Autentificare

Online

Avem 38 vizitatori și niciun membru online

Pe locuri, fiți gata... start Biblio – Vacanţa 11!

Pe locuri, fiți gata... start Biblio – Vacanţa 11!

A 11-a ediție a Biblio-Vacanței, cel mai important proiect derulat de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani, este gata de start!  

Păstrând tradiția de a oferi cursuri variate și pliate pe cerințele comunității, ediția din anul 2021 a Biblio-Vacanței se va desfășura, la fel ca anul trecut, integral în mediul on-line. Sub haștagul consacrat - #bibliotecaecutine –  propus de bibliotecă încă din luna aprilie a anului trecut - proiectul aduce și în acest an în atenția botoșănenilor cursuri diverse ( de învățare limbilor străine, desen, IT) și modalități de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut și educativ (colecții și colecționari, micii reporteri, istoria Botoșaniului, patrimoniul bibliotecii) .

Proiectul în sine va debuta pe 5 iulie, urmând a se defășura până pe 31 august.  

Premergător deschiderii oficiale a Biblio-Vacanței 2021, între 11 și 18 iunie, are loc constituirea corpului de voluntari a proiectului. Cei care doresc să propună și să susțină cursuri în cadrul proiectului, trebuie să trimită pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ideea și programul de curs pe care-l doresc inclus în proiect. 

Într-o a doua fază, între 21 iunie și 2 iulie are loc încrierea efectivă la curs. Aceasta se va face simplu, prin completarea unui chestionar care va fi publicat pe site-ul www.bibliotecabotosani.ro. Specificăm faptul că toate cursurile vor fi gratuite. 

Pentru alte informații legate de Biblio - Vacanța 11, va invitam sa consultați site-ul www.bibliotecabotosani.ro si afișele pe care le găsiți la secțiile din oraș ale bibliotecii sau pe avizierele stradale.

Nu ne mai rămâne decât sa va adresam invitația de a petrece împreună o vacanță de vara minunată, de această dată online, prin intermediul haștagului #bibliotecaecutine, în cadrul ediției cu numărul 11 a Biblio-Vacannței!  

 

Te poti inscrie ca voluntar si aici

 199673396 190467536300599 3270098166016665122 n

Evenimente culturale

No current events.

Expozitii

No current events.

Evenimente judetene

No current events.

Evenimente - Arhiva